6. Đurđevac Open 2015

ĐURĐEVAC-OPEN-2015Ostalo je još 11 dana do velikog sportskog događaja za naš klub, naš savez i našu zajednicu. Još jednom pozivam Vas na naš tradicionalni međunarodni karate turnir 6. Đurđevac Open 2015 koji će se održati u subotu, 11. travnja 2015. u sportskoj dvorani Strukovne škole Đurđevac (pokraj Konzuma).

Izuzetno mi je drago što mogu najaviti da osim Okay Arpe višestrukog svjetskog i europskog prvaka iz Turske koji dolazi sa svojim timom natjecatelja na turnir dolazi i čileanska nacionalna katašica Carol De La Paz.

Osim njih dolazak su nam potvrdili i vrhunski natjecatelji iz BiH, Slovenije, Mađarske, Makedonije, Albanije i Srbije.

Pozivam Vas da nam dođete u što većem broju sa svojim natjecateljima i uveličate ovaj veliki događaj koji ćemo ujedno iskoristiti kako bismo proslavili 20. godišnjicu osnutka Karate kluba Đurđevac.

Dan prije turnira 10.04. održati će se seminar za borbe za one koji žele više, a koji će održati  Okay Arpa. Seminar će biti podijeljen u dvije grupe. Jedna grupa od 15-17h za natjecatelje do 14 god. i druga grupa od 17:30-19:30 za one iznad 14 god. Svi natjecatelji i klubovi zainteresirani za seminar mogu dobiti više informacija na broj +385 98 805 555 (Ivan Juričić) ili na e-mail adresu karate.djurdjevac@gmail.com

U OPEN kategorijama podižemo vrijednost nagrada i osim poklon bona u iznosu od 500kn za karate opremu Arawaza ili Adidas naša Đurđevačka tvrtka http://kop-trade-electronic.hr sponzorirati će 4 muška i 4 ženska sata, za svaku OPEN kategoriju po jedan sat. U prilogu maila slike satova.

Za sve natjecatelje koji osvoje prvo mjesto osigurali smo pehare i unikatne medalje, dok smo za najbolji klub u katama i najbolji klub u borbama osigurali dva velika pehara.

Kako bi motivirali naše najmlađe osigurali smo i učesničke medalje za sve natjecatelje u kategoriji kate cicibani i kategoriji borbe 6-7 godina.

S obzirom na to da je vikend poslije turnira prvenstvo Hrvatske u katama, ovo je odlična prilika za provjeru Vaših natjecatelja!

U suradnji sa Centrom za Edukaciju i Prevenciju Nasilja turnir će se biti uključen u kampanju „NASILJE PRESTAJE OVDJE“ te na taj način dajemo podršku programu prevencije vršnjačkog nasilja.

Također smo dogovorili i posebne cijene smještaja za one koji žele doći dan ranije (cjenik u prilogu e-maila).

Sve prijave idu isključivo online preko portala www.karate.com.hr i molim Vas da prijave izvršite najkasnije do četvrtka, 9. travnja 2015. u 24:00h  kako bismo na vrijeme napravili ždrijeb i objavili ga na web portalu www.karate.com.hr u petak, 10. travnja 2015., kako bi ga svi vi mogli vidjeti, isprintati po potrebi te svoje sportaše pripremiti za turnir. Na našem turniru imati ćete mogućnost pratiti ždrijeb preko web portala, a organizator će vam u dvorani osigurati besplatni WiFi powered by Pro Ping  http://www.pro-ping.hr te će svi korisnici „pametnih“ telefona, tableta i sl. moći imati uvid u svaku ždrijebnu listu.

Sve novosti o turniru možete pratiti na našim Facebook stranicama

https://www.facebook.com/KarateKlubDurdevac

Plakat:  6. ĐURĐEVAC OPEN 2015

Vidimo se uskoro!

Lijep pozdrav,
Ivan Juričić
Predsjednik KK Đurđevac